Η Μαρία Αντώνιου για το φράγμα του Νεστορίου ΄΄Σημασία έχει να μιλάνε τα έργα μας, κι όχι τα λόγια ΄΄

Δ.Τ – Σύσκεψη με θέμα την πορεία κατασκευής του φράγματος του Νεστορίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με τη συμμετοχή μέσω τηλεδιασκέψεως του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνου Σκρεκα, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, των δύο Βουλευτών της Καστοριάς, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημητρίου Σαββόπουλου, της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Κάλλυς Κυριακίδου, των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, των τριών Δημάρχων, Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και αγροτικών φορέων της Καστοριάς.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες εκφράσαμε την ανάγκη να ξεκινήσει και πάλι το έργο και να ολοκληρωθεί το συντομότερο.
Ταυτόχρονα να ολοκληρωθεί η μελέτη του αρδευτικού για να αποδοθεί στους αγρότες μας ένα ολοκληρωμένο έργο.
Σημαντικό είναι να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ενωμένοι και να υλοποιούμε έργα ανάπτυξης για την περιοχή, που έμειναν τα τελευταία χρόνια στο συρτάρι.
Σημασία έχει να μιλάνε τα έργα μας, κι όχι τα λόγια.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2020, 5:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η Μαρία Αντώνιου για το φράγμα του Νεστορίου ΄΄Σημασία έχει να μιλάνε τα έργα μας, κι όχι τα λόγια ΄΄”

  1. Το μόνο έργο που βλέπουμε να γίνεται , είναι το Αστυνομικό Μέγαρο στην Καστοριά , κι αυτό κάποιοι λένε , πως οφείλεται πιο πολύ σε κάτι συνδικαλιστές της Αστυνομίας παρά σε τοπικούς πολιτικούς ………

    Πάντως , αν με κυβέρνηση ΝΔ , Περιφερειάρχη ΝΔ , Αντιπεριφερειάρχη ΝΔ ,
    καστοριανό άτομο στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη , και
    βουλευτού ΝΔ στην Καστοριά , δεν γίνουν τώρα πραγματικά έργα στο νομό , δεν θα γίνουν ποτέ !
    Το » κάστρο » της ΝΔ , που λέγεται ότι είναι η Καστοριά , νομίζω , ότι παρασκηνιακά , δικαιούται να ζητήσει ιδιαίτερη μεταχείριση από τον Πρωθυπουργό · κάτι τέτοιο , τα » κάστρα » το δικαιούνται …….. Εκτός κι αν , όλη η προσπάθεια καταναλώνεται και εξαντλείται σε …..» έργα » ρουσφετολογικού χαρακτήρα ημετέρων , αρωγών και κολλητών……..

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr