Η ευχάριστη έκπληξη που βίωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδηςστη σημερινή του επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη έκαναν οι δάσκαλοι των πρώτων τάξεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου στον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης, στο πλαίσιο της επιστροφής των μικρών μαθητών στα σχολεία.

Του παρουσίασαν το χειροποίητο βιβλίο που έχουν οι μαθητές, με το οποίο γίνεται το μάθημα της γλώσσας, μέσα στο οποίο υπάρχουν ειδικά κείμενα, φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία, τα οποία αναφέρονται αποκλειστικά στην Καστοριά, στην ιστορία της, τον πολιτισμό της, τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και άλλα χρήσιμα πράγματα.  

Ο Δήμαρχος, εντυπωσιασμένος από το γεγονός αυτό, έδωσε την υπόσχεσή του ότι ο Δήμος Καστοριάς θα φροντίσει, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, να τυπωθεί το βιβλίο αυτό, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους δασκάλους για την πρωτότυπη αυτή ιδέα, μέσα από την οποία οι μικροί μαθητές δεν μαθαίνουν μόνο την ελληνική γλώσσα, αλλά γνωρίζουν παράλληλα και τον τόπο τους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούνιος, 2020, 7:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr