Καστοριά. Ζήτησε ο Υπουργός ΑΜΕΣΕΣ προτάσεις για Καστοριά και γούνα, και τοπικά ακόμη καθόμαστε και κοιτιόμαστε. Καμία εξέλιξη καμία πρόταση καμία προετοιμασία.

Η Δ.Ε.Ε.Π ( ΝΟΔΕ) Καστοριάς κατάφερε να βάλει σε τηλεδιάσκεψη την περασμένη βδομάδα όλους σχεδόν τους τοπικούς να συνομιλήσουν με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ο οποίος τους ζήτησε μεταξύ άλλων να συνεννοηθούν και να του παραδώσουν ΑΜΕΣΑ ( δηλαδή τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή) πακέτο προτάσεων, κοινών φυσικά για την αναπτυξιακή πορεία της Καστοριάς και του κλάδου της γουνοποιίας.

Ακόμη και σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κανένας δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να παραδώσει στον Υπουργό σχέδιο ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Η τοπική κατρακύλα των προηγούμενων ετών βρίσκεται σαν εφιάλτης ακόμη μπροστά μας και αν δεν συνεννοηθούν κάποιοι θα χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία.

Η τοπική αποτυχία θα έχει ονοματεπώνυμο και σύντομα θα δούμε τις αλλαγές τελικά που θα πρέπει συνδικαλιστικά και όχι μόνο να κάνουν πολίτες και Καστοριά σε φορείς και άλλες θέσεις

Σημαντικά παραδείγματα κλάδων που ετοιμάστηκαν ΑΜΕΣΑ και το Υπουργείο προχωρά :

Το πακέτο των μέτρων στήριξης των αερομεταφορών ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Όπως αναφέρεται σε σχετική κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Υποδομών-Μεταφορών, το πακέτο των μέτρων περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις:

1.    Επέκταση οριζόντιων μέτρων στις μεταφορές για την περίοδο μετά τον Μάιο 2020

2. Πρόγραμμα «Συν-Εργασία»

3. Ειδική φορολόγηση πτητικού προσωπικού

4. Αποζημίωση πτήσεων Απριλίου-Μαΐου με 20 ευρώ ανά προσφερόμενη θέση (πλέον ΦΠΑ)

5. Μείωση ΦΠΑ στις μεταφορές

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούνιος, 2020, 6:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Καστοριά. Ζήτησε ο Υπουργός ΑΜΕΣΕΣ προτάσεις για Καστοριά και γούνα, και τοπικά ακόμη καθόμαστε και κοιτιόμαστε. Καμία εξέλιξη καμία πρόταση καμία προετοιμασία.”

 1. Το κολυμβητήριο πως το βλέπουν ;
  Όλα για τα λεφτά ; μόνο τα λεφτά υπάρχουν ;
  Η φυσική αναπηρία του νομού δεν μετράει ;
  ΟΙ Γρεβενιότες είναι ανώτεροι από μας ;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr