Ξεκίνησε το μεγάλο έργο του δρόμου Νεστόριο-Χιονάτο-Διποταμία

 

Δ.Τ – Μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας, προσπαθειών, αναμονών και ελπίδας ξεπεράστηκαν οι εκκρεμότητες και τα προβλήματα και ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες στο έργο της βελτίωσης του δρόμου Νεστόριο – Χιονάτο – Διποταμία.

Το έργο αυτό έχει αρχικό προϋπολογισμό 5.500.000€, η μελέτη του έγινε από τον Δήμο Νεστορίου την δημοτική περίοδο 2011-2014, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με την βοήθεια της τότε κυβερνητικής βουλευτού την προηγούμενη δημοτική περίοδο 2014-2019, οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν τους προηγούμενους μήνες (αποφάσεις συλλογικών οργάνων, έλεγχος από ελεγκτικό συμβούλιο, υπογραφή σύμβασης από Περιφερειάρχη κτλ.) και η κατασκευή του θα γίνει στο πλαίσιο της σημερινής δημοτικής αρχής, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Το έργο αυτό θα βελτιώσει στον μέγιστο βαθμό τον δρόμο που ενώνει τα δύο μεγάλα χωριά του δήμου μας, Νεστόριο και Διποταμία, (που ήταν ασυντήρητος από τότε που κατασκευάστηκε, δηλαδή από την αρχή της δεκαετίας του 1980), θα βοηθήσει τις μετακινήσεις των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων, θα επιτρέψει πλέον την μετακίνηση των μαθητών της Δ.Ε Ακριτών προς το Γυμνάσιο και Λύκειο Νεστορίου, θα κάνει τις μετακινήσεις γρηγορότερες και ασφαλείς και θα δημιουργήσει περαιτέρω προϋποθέσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ανάπτυξης της περιοχής μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος.  

 

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούνιος, 2020, 11:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr