Δήμαρχος Καστοριάς » Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα καινοτόμες πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενισχύουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα κι εξυπηρετούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους»

 

»Η Καστοριά είναι μέσα στις πρώτες πόλεις-στόχους ανάπτυξης του Προγράμματος “ΚΕΠ Plus”, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς από κλιμάκιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αυτό δεν είναι τυχαία επιλογή, αλλά αποτέλεσμα έκδηλης διάθεσης για συνεργασία σε κάθε τομέα ανάπτυξης και προοπτικής. Είναι απόρροια έγκαιρων διεργασιών, μεγάλης προετοιμασίας, δουλειάς και συνέπειας.

Θέλουμε να απλουστεύσουμε γραφειοκρατικές διαδικασίες, να αξιοποιήσουμε προγράμματα και εφαρμογές οργανωμένα και τεχνοκρατικά, να δώσουμε νέες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους.

Giannis Korentsidis Γιάννης Κορεντσίδης
#ΔήμοςΚαστοριάς #ΚΕΠplus #Kastoria_covid_free » 

Ανάρτηση Γιάννη Κορεντσίδη – Δημάρχου Καστοριά στο Facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούνιος, 2020, 10:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δήμαρχος Καστοριάς » Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα καινοτόμες πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενισχύουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα κι εξυπηρετούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους»”

  1. www

    ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ…..
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ «ΠΡΕΠΕΙ» , ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ «ΠΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ»…..ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΩΣ ΟΜΩΣ ή ΚΑΚΩΣ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ 1960-70.-

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr