Δ.Καστοριάς – Αναβάλλεται για σήμερα η εκδήλωση ποδηλασίας.Κρατάμε τη διάθεσή μας για να χαρούμε τη βόλτα, τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας.

Ο καιρός πάντα είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Οι σημερινές καιρικές συνθήκες, αλλά και η πρόβλεψη για το υπόλοιπο της ημέρας, δεν επιτρέπουν δυστυχώς την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ποδηλασίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, όπου αναμένονται και καταιγίδες.

Όπως είχε τονιστεί στην πρώτη ανακοίνωση, στόχος των διοργανωτών είναι όχι μόνο η ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου και η παρουσίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων, αλλά παράλληλα, η ανάδειξη του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής για την ενίσχυση προβολής του τόπου μας. Γεγονός το οποίο θα επιτυγχάνονταν με την προετοιμασία που είχε γίνει για κινηματογράφηση της εκδήλωσης, που προϋποθέτει καλές καιρικές συνθήκες.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μικροί και μεγάλοι, να κρατήσουν τη διάθεσή τους και να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί άμεσα, για να χαρούμε τη βόλτα, τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2020, 12:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr