Τοπική κοινότητα Κορησού ΄΄μας έδωσε άμεση λύση ο Δήμαρχος Καστοριάς ΄΄

«ΙΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ»

Ένα χρόνιο πρόβλημα αποκαταστάθηκε χθες (Παρασκευή 05/06) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κορησού!!! Πραγματοποιήθηκε επίστρωση με τσιμέντο για προστασία από όμβρια ύδατα της δυτικής πλευράς του κτιρίου!!! Η διεύθυνση της σχολικής μονάδος μέσω του διαδικτυακού blog της, ευχαρίστησε θερμά και ονομαστικά τον Δήμαρχο Καστοριάς κύριο Κορεντσίδη Ιωάννη, τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κύριο Στυλιάδη Δημήτριο και τον Πρόεδρο της Κοινότητος Κορησού κύριο Γουγούση Δημήτριο για τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν ώστε τούτο το έργο να πάρει σάρκα και οστά προσφέροντας ουσιαστική ίαση σε μία χρόνια ασθένεια… Αν η αρχή αποτελεί όπως συνηθίζουμε να λέμε το ήμισυ του παντός, τότε αναμένουμε ανάλογη συνέχεια… Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ:

Ο Υπογράφων
Θεμελής Αναστάσιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2020, 9:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr