Αύριο θα πληρωθούν τα 534 ευρώ σε όσους ήταν σε αναστολή εργασίας τον Μάιο

Αύριο θα καταβληθεί σύμφωνα το επίδομα των 534 ευρώ για όσους εργαζομένους ήταν σε αναστολή εργασίας όλο το μήνα Μάιο, ή μέρος αυτού, διότι οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν παρέμειναΝ κλειστές με κρατική εντολή. Η μικρή αυτή καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι οι εργοδότες είχαν περισσότερο χρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα χθες ήταν η τελευταία προθεσμία που είχαν οι εργοδότες να υποβάλουν τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις στο σύστημα Εργάνη και να ξεκλειδώσει η διαδικασία πληρωμών των έως και 534 ευρώ τον μήνα στους εργαζόμενους που είχαν σε αναστολή. Η σχετική προθεσμία έληγε νωρίτερα, όμως δόθηκε παράταση μέχρι και χθες. Έτσι οι επιχειρήσεις που έμειναν με κρατική εντολή δεν λειτούργησαν όλο Μάιο ή αυτών που επαναλειτούργησαν σταδιακά εντός του περασμένου μήνα ή, τέλος, των επιχειρήσεων που ήταν εξαρχής πληττόμενες βάσει των ΚΑΔ του υπουργείου Οικονομικών, μπορούσαν να υποβάλλουν αιτήσεις.

Όπως προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση, η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί από χθες, Τετάρτη 10 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου στους μισθωτούς επιχειρήσεων που επαναλειτούργησαν τον Μάιο ή θεωρούνταν εξαρχής πληττόμενες βάσει ΚΑΔ. Τελικά όμως οι πληρωμές θα γίνουν την Παρασκευή. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούνιος, 2020, 8:05 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr