Συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού των βυζαντινών τειχών της πόλης από το Δήμο Καστοριάς

Δ.Τ – Συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού των βυζαντινών τειχών της Καστοριάς, με τη συνεργασία των αρμοδίων αρχών, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες Καθημερινότητας & Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς.

Ο Δήμος Καστοριάς, με καθημερινές εργασίες και παρεμβάσεις, στοχεύει όχι μόνο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και στην προστασία και ανάδειξη των μνημείων της περιοχής με σημαντική ιστορική και πολιτιστική αξία.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου η χώρα μας καταβάλλει μία τεράστια προσπάθεια επανάκαμψης του τουρισμού, η πανέμορφη Καστοριά και οι πολίτες της, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κοιτάζουν μόνο μπροστά με αισιοδοξία και προοπτική.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2020, 10:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr