Δημοσκόπηση: 5 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε!

Τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν σχετικά με τον κορονοϊό φαίνεται πως ασπάζονται οι Έλληνες και 5 στους 10 πιστεύουν ότι κατασκευάστηκε σε εργαστήριο.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή σχετικά με τον κορονοϊό.

Στην ερώτηση αν ο κορονοϊός δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση ή είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το 30% απαντά ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κάποιο σκοπό (πχ πείραμα). Εξάλλου το 37% ότι υποστηρίζει ότι δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση, το 23% ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα κατά λάθος (πχ ατύχημα σε εργαστήριο), ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 11% των ερωτηθέντων.

 

Το 33% εκτιμά ότι ο κορονοϊός εξυπηρετεί την επιβολή μαζικού αναγκαστικού εμβολιασμού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούνιος, 2020, 7:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr