Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ενόψει της Έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννης Κιοσές, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα, για τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, που εκκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

«Με την ευκαιρία της επικείμενης έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, απευθύνω τις πιο εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές μου στους υποψήφιους και υποψήφιες του ακριτικού μας Νομού, που θα επιδιώξουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ανταπεξήλθατε στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική καταιγίδα, αποδεικνύοντας ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας.

Παρά τις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, πιστεύω ακράδαντα ότι με παρακαταθήκη τη γνώση, την οξυδερκή κρίση, το ήθος, την επιμονή και υπομονή, θα ανταποκριθείτε σ΄ αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία, που αποτελεί έναν μόνο σταθμό στην πορεία της κατάκτησης της γνώσης.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως αυτή που κρίνει τα πάντα, είναι η αρχή του ταξιδιού για την Ιθάκη. Η ελπίδα και τον μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας, δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.

Καλή Επιτυχία !!!».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούνιος, 2020, 7:51 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr