Ταχύτητες έως 200Mbps για τις επιχειρήσεις με επιδότηση

Ένα από τα σημαντικότερα «μαθήματα» που πήραν οι επιχειρήσεις τους τελευταίους μήνες από την έλευση της πανδημίας είναι η σημασία του διαδικτύου για την διατήρηση και την ανάπτυξη των εργασιών τους.
Οι ανάγκες για υψηλές ταχύτητες σύνδεσης πολλαπλασιάστηκαν εν μέσω lockdown, τηλεργασίας, αλλά και εκρηκτικής ανάπτυξης των πωλήσεων μέσω e-shop.

Τα παραπάνω εξηγούν τους λόγους που οι επαγγελματίες πλέον αναζητούν ενίσχυση και λύσεις που θα επιφέρουν μείωση των εξόδων μέσω των δυνατοτήτων που τους δίνει η τεχνολογία, αλλά και νέες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τα έσοδα τους όπως τα ηλεκτρονικά καταστήματα e-shops.

Ένα όπλο που έχουν οι εταιρείες για να αντιμετωπίσουν το σχετικό κόστος είναι ότι μπορούν πλέον να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 για σύνδεση FTTH, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων με €13/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48. Για τη διαθεσιμότητα, τους δικαιούχους και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το voucher οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν υπερυψηλές ταχύτητες μέσω των προγραμμάτων COSMOTE Business Double Play Fiberspeed Basic & Full Pack.

Για τις επιχειρήσεις σε περιοχές που έχουν πρόσβαση σε FTTH, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed Basic & Full Pack, με 100% εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200Mbps και δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν στο cosmote.gr και να δουν άμεσα αν υπάρχει δυνατότητα για FTTH στην περιοχή τους.

Ηδη 180.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις με πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα που φτάνει μέχρι την πρίζα απολαμβάνουν τις υψηλές εγγυημένες ταχύτητες, μέσω του COSMOTE Fiber του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, προστέθηκαν 30.000 νέες γραμμές FTTH, μια αύξηση 20% σε σχέση με τα τέλη του 2019. Αξιοσημείωτο ότι ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το 75% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας.

Βάσει του τετραετούς επενδυτικού πλάνου που υλοποιεί, ύψους €2 δισ., στόχος του Ομίλου ΟΤΕείναι το FTTH να γίνει διαθέσιμο σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις το 2020. Το δίκτυο θα καλύπτει με οπτική ίνα και εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής σημασίας, όπως πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μεταφορών, βιομηχανικά πάρκα και δημόσια κτίρια.

Πηγή  fimotro.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούνιος, 2020, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr