Όλοι αναγνωρίζουν το αγώνα των πολιτών της Καστοριάς πλέον – »Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά που κατάφερε να έχει πια μηδενικά κρούσματα» δήλωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης – Ακούστε την δήλωση.

Συνεργεία του ΕΟΔΥ για μαζικά τεστ για τον κορονοϊό ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης και μέσα στην πόλη της Κομοτηνής, αλλά και σε ολόκληρο τη Ροδόπη, πέρα από τα τεστ στους οικισμούς του Δήμου Ιάσμου.

«Η Ξάνθη για μας είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν, με τον τρόπο που έγινε η διαχείριση του θέματος. Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά που κατάφερε να έχει πια μηδενικά κρούσματα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Χαριτόπουλος.

«Έτσι μόνο θα έχουμε εικόνα των κρουσμάτων της περιοχής, θα τα απομονώσουμε και θα καταφέρουμε να περιορίσουμε και να μηδενίσουμε τον ιό. Αυτό θα ζητήσουμε και από τον περιφερειάρχη, αλλά και από την Πολιτεία».
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος.
Επι πλέον ζήτησε να εφαρμοσθούν κανονικά και σχολαστικά τα ατομικά μέτρα προστασίας, αποστάσεις 1,5 μέτρο, πλύσιμο χεριών, μάσκα όπου επιβάλλεται.
«Η Ξάνθη για μας είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν, με τον τρόπο που έγινε η διαχείριση του θέματος. Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά που κατάφερε να έχει πια μηδενικά κρούσματα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Χαριτόπουλος.

Ακούστε Εδώ συνέντευξη του Κων/νου Χαριστόπουλου προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης που μιλά μεταξύ άλλων  και δηλώνει πως  » Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά που κατάφερε να έχει πια μηδενικά κρούσματα » 

Πηγή ΕΡΤ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούνιος, 2020, 8:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr