Έργα αγροτικής οδοποιίας 240.000 ευρώ δημοπρατούνται τον επόμενο μήνα από το Δήμο Καστοριάς

Δ.Τ – Πρόκειται για πιστώσεις που εξασφάλισε ο Δήμος Καστοριάς από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού κόσμου αλλά και να στηρίξει τους πολίτες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν τις Κοινότητες Κορησού και Σταυροποτάμου, με εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης αγροτικών δρόμων οι οποίες θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα στις συγκεκριμένες αγροτικές περιοχές ενώ παράλληλα υπάρχει σχεδιασμός για εντάξεις αντίστοιχων έργων και σε άλλες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δαπανηθεί τα τελευταία χρόνια για τέτοιο σκοπό, ενώ πάγιος στόχος του Δήμου Καστοριάς είναι η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής οικονομίας της περιοχής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούνιος, 2020, 7:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr