Ο Βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας προτρέπει τους εκτροφείς γουνοφόρων και όχι μόνο, συμφέρει να εκθρέψετε κουνέλια

Δ.Τ-  Σήμερα βρεθήκαμε στο μοναδικό κονικλοτροφείο του Ν.Καστοριάς κοντά στην Αυγή.Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ.Γκίκας Αρχοντής αποφάσισε να στηρίξει τον τόπο του επενδύοντας στην εκτροφή κουνελιών της ποικιλίας Rex Rabbit.Συνάντησε δυσκολίες όπως γραφειοκρατία και επιφυλακτικότητα.Πίστευε σε αυτό που έκανε και ξεπέρασε τα εμπόδια.Σήμερα όλα τα προϊόντα αξιοποιούνται.Πρώτα από όλα το εξαιρετικό κρέας γίνεται ανάρπαστο στη Γερμανία.Τα δέρματα των ζώων χρησιμοποιούνται ως αξεσουάρ ένδυσης.Τα απορρίμματα δίνουν εξαιρετικής ποιότητος λίπασμα.

Σύντομα θα κατασκευασθεί σύγχρονο σφαγείο με δυνατότητα εξυπηρέτησης παρόμοιων επιχειρήσεων που τυχόν δημιουργηθούν.Έχει 800 μάνες και ο γερμανικός φορέας που απορροφά το κρέας των κουνελιών του αναζητεί δεκαπλάσια ποσότητα.

Το μήνυμα είναι σαφές.Κάποιοι εκτροφείς γουνοφόρων ζώων εύκολα θα μπορούσαν να μετατρέψουν την 《γραμμή》 παραγωγής τους σε ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ προσοδοφόρο προϊόν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούνιος, 2020, 7:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr