Τοιχιό: Αρνητικά στον κορονοϊό τα δείγματα

Για το πρόβλημα της ύδρευσης που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες ημέρες στην κοινότητα μας, σας ενημερώνουμε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά μας και το έχουμε κάνει γνωστό στην ΔΕΥΑ Καστοριάς η οποία φροντίζει για την ανίχνευση, τον εντοπισμό και την αποκατάσταση του προβλήματος. Ωστόσο παρακαλείσθε κατά το δυνατόν για την ορθολογική χρήση του νερού.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ όλα τα δείγμα που ελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα από κατοίκους της κοινότητας μας, είναι αρνητικά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Συνεχίζουμε όμως να τηρούμε όλους του κανόνες υγιεινής.

Η πρόεδρος Τοιχιού
Κατερίνα Πηγατσιώτη

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούλιος, 2020, 9:14 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr