Τζηκαλάγιας » Εξυγίανση της λίμνης σημαίνει ανάπτυξη του τουρισμού »

Δ.Τ – Τα δύο μεγάλα έργα της κατασκευής της σήραγγας της Κλεισούρας και της έλευσης του φυσικού αερίου όπως έχουν συνειδητοποιήσει οι πολίτες, πήραν τον δρόμο της υλοποίησης.

Όπως έχει δεσμευτεί ο Βουλευτής επόμενος στόχος είναι η βελτίωση και σωτηρία της Λίμνης με συνακόλουθο την ανάπτυξη του τουρισμού.Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας,πρόεδρο του Τμήματος Περιβάλλοντος της Ένωσης Χημικών Ελλάδος και Αν.Καθηγητή του Χημικού Τμήματος του Α.Π.Θ κ.Γιάννη Κατσογιάννη.Η συζήτηση υπήρξε ουσιώδης και η επιστημονική ομάδα του Καθηγητού εξειδικευμένη στις μετρήσεις και αναλύσεις υδάτων,τίθεται στην διάθεση των αναγκών εξυγίανσης της Λίμνης μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούλιος, 2020, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr