Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Κοζάνης για τον κλάδο της γούνας

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Δ.Τ – Ο σχεδιασμός μίας νέας εκθεσιακής πολιτικής και η χρηματοδότηση των εκθέσεων που αφορούν τις επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας από κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους αποτέλεσε το αντικείμενο ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κοζάνης το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 , παρουσία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης πρότασης για τη στήριξη του κλάδου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκος Σαρρής, ο Γραμματέας κ. Ευθύμιος Χασιώτης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μούσιος.

Η σύσκεψη έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με την Διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ «Enterprise Greece» όπου και συζητήθηκε η υλοποίηση δράσεων για την τόνωση της εξωστρέφειας και την στήριξη του κλάδου της γούνας.

Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την αναγκαιότητα χάραξης μιας νέας στρατηγικής ώστε να δημιουργηθούν θετικές προοπτικές για το μέλλον σχετικά με την αγορά αλλά και με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον κλάδο της γούνας και τις επενδύσεις σ’ αυτόν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2020, 9:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr