Η αρωματοθεραπεία είναι μια πολύ γνωστή ολιστική μέθοδος για την επούλωση και την αποκατάσταση δερματικών παθήσεων και όχι μόνο, αλλά όταν ενισχύεται από το γρήγορα διεισδυτικό έλαιο σπόρου κάνναβης, το δυναμικό επούλωσης αυξάνεται εκθετικά. Κανένα άλλο έλαιο δεν μπορεί να δώσει τις ευεργετικές φαρμακευτικές ιδιότητες των αρωματικών αιθέριων ελαίων τόσο γρήγορα μέσω της επιδερμίδας όσο το έλαιο σπόρου κάνναβης, οπότε αν αντιμετωπίζετε κάποιο δερματικό πρόβλημα είναι ιδανική μέθοδος περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Εάν έχετε δοκιμάσει έστω και μια φορά προϊόντα κάνναβης, θα έχετε σίγουρα αντιληφθεί τις ευεργετικές τους ιδιότητες τόσο στον οργανισμό σας, αν ήταν σε βρώσιμη μορφή, όσο και στην επιδερμίδα σας, αν επιλέξατε προϊόντα περιποίησης. Το έλαιο κάνναβης είναι το μόνο φυτικό έλαιο που μπορεί να διεισδύσει στο λιπιδικό φράγμα (εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας) του δέρματός σας και να δώσει τις θεραπευτικές του ιδιότητες κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.

Τα προϊόντα κάνναβης σύμφωνα με μελέτες δρουν στον οργανισμό με έναν εξαιρετικά ευεργετικό τρόπο και συμβάλλουν υποστηρικτικά σε βασικές θεραπείες για την αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων. Συναισθηματικές παθήσεις λόγω εμμηνόπαυσης ή κατάθλιψη, αϋπνία, σωματικές παθήσεις που προκαλούν έντονο πόνο, όπως είναι η αρθρίτιδα ή η ψωρίαση είναι μερικές από αυτές που έχουν παρατηρηθεί θεαματικά αποτελέσματα έπειτα από την χρήση προϊόντων με κανναβιδιόλη.

Η κανναβιδιόλη, η όποια βρίσκεται στο φυτό κάνναβης έχει την ιδιότητα να ενισχύει και να ισορροπεί τα ενδοκανναβινοειδή που υπάρχουν στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη στην υγεία του ανθρώπου.

Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα, αλλά αντιμετωπίζεται με τον λιγότερο σεβασμό. Το έλαιο κάνναβης μεταφέρεται γρήγορα μέσω του δέρματος, αλλά ταυτόχρονα αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα, δίνοντάς του μια νεότερη και υγιέστερη εμφάνιση. Η εφαρμογή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος στο δέρμα, πέρα από τις φυσικές επιλογές προϊόντων θα επηρεάσει τη σωματική και συναισθηματική  σας ευεξία.


Τα περισσότερα από τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα, αγοράζονται έπειτα από έντονες διαφημιστικές καμπάνιες και, αυτό έχει ως συνέπεια να κινούν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Ωστόσο πόσες φορές διαβάσατε τι πραγματικά περιέχει το προϊόν που αγοράσατε έπειτα από μια διαφήμιση που είδατε; Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα πιθανότατα θα έχουν αλκοόλ, πετρέλαιο ή χημικά στα συστατικά τους.
Τα προϊόντα με κανναβιδιόλης είναι  100% φυσικά προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν, πέρα από τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης και ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμινών, ικανό να καταπολεμήσει ισχυρές φλεγμονές χρόνιους πόνους, ενώ αποτελεί ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες.