» Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο » Σύσκεψη Τζηκαλάγια με φορείς

Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο,τα οικόσιτα ζώα και τα οπωροφόρα στο αστικό περιβάλλον.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας.Καλείστε να δείτε και να ακούσετε τις θέσεις που πήραν όλοι για το πρόβλημα.Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα.

Υπεράνω όλων είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής ακεραιότητας.Η πολιτεία έχει την ευθύνη και με το προσωπικό και τα διατιθέμενα μέσα ΜΠΟΡΟΥΝ να προστατευτούν τα ανωτέρω υψηλά αγαθά.Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η συντονιστική επιτροπή και οι ομάδες άμεσης επέμβασης πρέπει να έχουν έτοιμο σχέδιο δράσης για να αντιμετωπίζουν κάθε περιστατικό που προκύπτει όλο το 24ωρο.

Σε περίπτωση τυχόν απώλειας ζωής η τραυματισμού από επίθεση αρκούδων δεν θα υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία ολιγωρίας.ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ από τον κ.Εισαγγελέα ευθύνες για βαριά αμέλεια και παράβαση καθήκοντος στην πρόκληση θανάτου η βαριάς σωματικής βλάβης στους κατά νόμο υπεύθυνους που έχουν ονοματεπώνυμο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούλιος, 2020, 10:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr