Ο.Τελιγιορίδου »Η είσοδος ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών στον ΕΛΓΑ θα έχει ως μοναδικό σκοπό το κέρδος των ιδιωτών»

Η κ. Τελιγιορίδου τόνισε πως: «Η είσοδος ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών στον ΕΛΓΑ θα έχει ως μοναδικό σκοπό το κέρδος των ιδιωτών και θα είναι εις βάρος των αγροτών με την αύξηση των εισφορών και τη μείωση των αποζημιώσεων. Ο ΕΛΓΑ πρέπει να συνεχίσει το δημόσιο και αλληλέγγυο χαρακτήρα του και δεν πρέπει οι αγρότες να πέσουν στα νύχια των ιδιωτικών συμφερόντων.» Η κ. Τελιγιορίδου έθεσε επίσης για πολλοστή φορά στον υπουργό το δίκαιο αίτημα για την έγκριση ΠΣΕΑ των φασολοπαραγωγών Καστοριάς, χωρίς και πάλι ο υπουργός να δώσει απάντηση.Η κ. Τελιγιορίδου τόνισε πως: «Η είσοδος ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών στον ΕΛΓΑ θα έχει ως μοναδικό σκοπό το κέρδος των ιδιωτών και θα είναι εις βάρος των αγροτών με την αύξηση των εισφορών και τη μείωση των αποζημιώσεων. Ο ΕΛΓΑ πρέπει να συνεχίσει το δημόσιο και αλληλέγγυο χαρακτήρα του και δεν πρέπει οι αγρότες να πέσουν στα νύχια των ιδιωτικών συμφερόντων.» Η κ. Τελιγιορίδου έθεσε επίσης για πολλοστή φορά στον υπουργό το δίκαιο αίτημα για την έγκριση ΠΣΕΑ των φασολοπαραγωγών Καστοριάς, χωρίς και πάλι ο υπουργός να δώσει απάντηση.

Δείτε το βίντεο στο diktyo1.gr ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιούλιος, 2020, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr