Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, σαν να μην υπάρχουν…..

Σε αδράνεια οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Καστοριάς. Ευθύνη μεγάλη για τον συντονισμό έχει και ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος. Έχει περάσει ένα τρίμηνο και δεν υπάρχει καμία ανάδειξη θεμάτων, την στιγμή που ο νομός βυθίζεται, και ζει τις χειρότερες μέρες του.

Όλα τα θέματα τα αναπτυξιακά έχουν υποβαθμιστεί, και όλες οι αποφάσεις φαίνονται να είναι εναντίον του ταλαιπωρημένου νομού.

Χαρούμενος,Σαββόπουλος,Τζιώτζης,Εμμανουηλίδης, Δούφλια,Κιοσές και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν τουλάχιστον, χαλαρά, σαν ο νομός να διανύει τις πιο αναπτυξιακές εποχές.

Το όλο θέμα έχει να κάνει και με τον περιφερειάρχη Γ.Δακή όπου και από την πλευρά του η Καστοριά φαίνεται να μην αποτελεί όχι μόνο προτεραιότητα, αλλά ούτε τέταρτη επιλογή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2011, 6:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr