“Αποδίδει το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου Καστοριάς”Αποπληρώθηκε ποσό 94.000€για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί η νέα Δημοτική Αρχή, αποπληρώθηκαν οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς.

Πρόκειται για δεδουλευμένα 18 εργαζόμενων, συνολικού ποσού 94.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε δύο δόσεις, μία τον περασμένο Απρίλιο και μία στα τέλη Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδίδει το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου Καστοριάς, υπογράμμισε ότι επιλύοντας καθημερινά, ανέγγιχτα και διαχρονικά ζητήματα έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, πέρα από τη φροντίδα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, μία παρόμοια πορεία εξυγίανσης και ανάπτυξης για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου Καστοριάς.

 

Ενώ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, κ. Αθανάσιος Ρήμος, δόθηκε λύση σ’ ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς και πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης και της τακτικής πληρωμής τους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Αύγουστος, 2020, 6:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr