Δωρεά στο νοσοκομείο της κ. Αθηνάς Γκουτζινοπούλου παρουσία του Βουλευτή ΝΔ. Ζ.Τζηκαλάγια

» Με μεγάλη χαρά συνόδεψα την παιδική μου φίλη κ.Αθηνά Γκουτζινοπούλου φιλόλογο-Διευθύντρια του περίφημου Μαράσλειου Λυκείου Αθηνών και αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Καστοριανών <Ο Άγιος Μηνάς> στην επιθυμία της να επισκεφθεί το Νοσοκομείο μας.

Εκεί η γνωστή λάτρης της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε παρέδωσε εξ’ ιδίων χρηματικό ποσό στον Διοικητή  ,το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην εκτέλεση εργασιών απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. » 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2020, 4:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δωρεά στο νοσοκομείο της κ. Αθηνάς Γκουτζινοπούλου παρουσία του Βουλευτή ΝΔ. Ζ.Τζηκαλάγια”

  1. Πάλι για τον ……υπέροχο εαυτό σου μας μιλάς στον ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο σου κ. Τζηκαλάγια ;
    » η παιδική μου φίλη » : η δική μου φίλη , μου, ο εαυτός μου , εγώ , εγώ , ΕΓΩ ! ……. Κάτι ……συμβαίνει με το εγώ σου , το οποίο , όταν το προβάλλει κανείς στον ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο του , δεν είναι και τόσο ….ευχάριστο και δίνει το δικαίωμα στην Αριστερά , να επικαλείται το » Ηθικό πλεονέκτημα » ……..

    Πέρα όμως απ’ αυτό : Την τιμητική κοινωνική πράξη ( Δημόσια δωρεά ) , την έκανε η φίλη σου , δεν την έκανες εσύ . Η αξία ολόκληρης της πράξης πηγαίνει στη φίλη σου κι όχι σε σένα · με το να τοποθετείς τον εαυτό σου ( όνομά σου ) πλάϊ στην αξία του άλλου , δεν νομίζεις , ότι » κλέβεις » κάτι από την αξία του άλλου ;

    Δηλαδή εσύ σαν προσωπικότητα δεν έχεις δική σου αξία και πρέπει να » κλέψεις » από τον άλλο ; Δεν έχεις δική σου αυτάρκεια και πρέπει να δανειστείς ή να » κλέψεις » από τον » άλλο » ; Κάτι συμβαίνει με το εγώ σου κ. βουλευτά · ψάξε ! » ένδον σκάπτε » , που έλεγε και ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας …….

    Υποτίθεται , πως το δημόσιο Πρόσωπο , βρίσκεται εκεί που βρίσκεται , γιατί ξεχειλίζει από αυτάρκεια , και τα περισσεύματά του θέλει να τα σκορπίσει στους άλλους , κι όχι να » κλέψει » απ’ ατούς ……..

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr