Άμεση κινητοποίηση περιφέρειας και Δήμου Νεστορίου για Πτελέα και Κρανοχώρι

»Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στην σημερινή θεομηνία που έπληξε τον τόπο μας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο για την τηλεφωνική επικοινωνία του μαζί μου, κατά την οποία μου εξέφρασε την άμεση συμπαράσταση τόσο της Περιφερειακής Αρχής όσο και του ιδίου προσωπικά. Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σαββόπουλο Δημήτριο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και εντεταλμένο για τα Τ.Ο.Ε.Β κ. Θωμά Μάνο, τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Γκοσλιόπουλο Χρήστο, τον αντιδήμαρχο κ. Καραβασίλη Γεώργιο, την αντιδήμαρχο κα. Νταούτη Ιωάννα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σουκαλόπουλο Σπυρίδων, η φυσική παρουσία των οποίων δίνει δύναμη τόσο τους κατοίκους όσο και τους καλλιεργιτές να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία την δύσκολη επόμενη μέρα. Χωρίς καθυστερήσεις ξεκινάει αύριο η καταγραφή των ζημιών από τον Δήμο Νεστορίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών.»
Ο πρόεδρος της κοινότητας,
Νικολόπουλος Ευάγγελος
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Αύγουστος, 2020, 9:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr