Ριζική αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Άργους ΟρεστικούΣύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές δημόσιες υποδομές

 

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο των έργων που έχει εντάξει ο Δήμος στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, δεσμεύοντας το 50% περίπου του συνολικού προϋπολογισμού των ενταγμένων έργων στον συγκεκριμένο άξονα, από ολόκληρη την Περιφέρεια.

Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα αλλάξει ριζικά η εικόνα των σχολείων του Δήμου, καθώς θα καταστούν απόλυτα λειτουργικά για τη μαθητική κοινότητα και καθόλα φιλικά για το περιβάλλον.

Έτσι, χάρη στο ευρύ πρόγραμμα ενεργειακών αναβαθμίσεων και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος παλιών και ενεργοβόρων κτιρίων, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις σε 11 σχολεία (προϋπολογισμού 4.301.042 €), στο κτίριο του πρώην Γενικού Λυκείου που στεγάζει δημοτικές υπηρεσίες (607.531 €) και στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού (1.020.000 €).

Έργα ουσίας που εξασφαλίζουν στους δημότες σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές δημόσιες υποδομές.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Αύγουστος, 2020, 8:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr