Στο ΔΙΚΤΥΟ1 ο αντιδήμαρχος Xρήστος Μουρατίδης για την ακύρωση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω covid-19 – Μελλοντικό σχέδιο όμως δεν βλέπουμε κ. Μουρατίδη

Οι εκδηλώσεις μπορεί να ακυρώνονται η μια μετά την άλλη αλλά η δουλειά  και οι ιδέες πρέπει να υπάρχουν, αν δεν υπάρχουν, υπάρχει η αλλαγή…..

Στην Καστοριά η αντιδημαρχία Μουρατίδη και όχι μόνο, θα έπρεπε από τον Οκτ. του 2019 τουλάχιστον να βρει τρόπους να προχωρήσει πολλά ζητήματα νέων και πετυχημένων εκδηλώσεων.Η κάθε δημοτική αρχή θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να προκαλεί το ενδιαφέρον πολιτών και επισκεπτών.

Ο δήμαρχος Καστοριάς από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019 ζήτησε άμεσα αποτελέσματα, πρωτοβουλίες, πρωτοπορία, ιδέες και δουλειά…..και το έδειξε προσωπικά ο Γ.Κορεντσίδης με την πολύ πετυχημένη μουσική εκδήλωση Χατζηγιάννη που ήταν η πιο πετυχημένη μουσική εκδήλωση σε όλη την Δ.Μακεδονία.

κ. Κορεντσίδη κάντε ΑΜΕΣΑ απολογισμούς με τους αντιδημάρχους σας, κάντε αξιολόγηση και δείτε τις απαραίτητες αλλαγές μιας και όλοι τονίζουμε συχνά πυκνά, πρώτα ο Δήμος, οι πολίτες και τα θετικά αποτελέσματα…..

Στην Χρύσα Κοσμίδου και στο ΔΙΚΤΥΟ1 μίλησε για την ακύρωση πολλών εκδηλώσεων ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μουρατίδης ο οποίος κάποια στιγμή επιτέλους θα πρέπει να μας παρουσιάσει νέο φιλόδοξο πολιτιστικό σχέδιο. Δείτε την συνέντευξη Μουρατίδη στο  diktyo1.gr

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Αύγουστος, 2020, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr