Εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης στο Κλειστό Γυμναστήριο από τον Δήμο Καστοριάς

Όλοι θυμόμαστε πως κάποιοι είχαν βιαστεί τόσο πολύ και έκαναν κριτική στον νεο δήμαρχο Καστοριάς τότε για το θέμα της θέρμανσης. Το Κλειστό γυμναστήριο το είχαν εγκαταλείψει άφησαν απλήρωτους λογαριασμούς και φυσικά δεν είχε θέρμανση.

ΝΤΡΟΠΗ το όλο θέμα, ευτυχώς όλα αυτά είναι παρελθόν

Η υπόσχεση Κορεντσίδη για άμεση λύση των θεμάτων του κλειστού έγιναν πράξεις

Δελτίο Τύπου –

Ένα ακόμη διαχρονικό πρόβλημα επιλύθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα των ανθρώπων των Συλλόγων που το κάνουν χρήση.

Πρόκειται για την εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης, με ολοκληρωμένο δίκτυο “αξονικών αερόθερμων”, ιδανικό για εφαρμογές υψηλής θερμαντικής απόδοσης μεγάλων ενιαίων χώρων.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, αλλά και τις διαβεβαιώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, κ. Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου, το νέο αυτό σύστημα προσφέρει μεγάλη και ταχύτατη απόδοση της επιθυμητής θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται τεράστια εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει μικρότερο κόστος και εξοικονόμηση πόρων, αλλά και ότι το ανθρώπινο δυναμικό καταβάλλει, παρά τις όποιες ελλείψεις, τεράστια και καθημερινή προσπάθεια για την επίλυση κάθε είδους ζητήματος, με στόχο τη συντήρηση και βελτίωση όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών.

 

  

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Αύγουστος, 2020, 5:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr