Αδαμόπουλος ΄΄ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΄΄

Του Σωτήρη Αδαμόπουλου –
Η προκλητικότητα των γειτόνων μας έφθασε στο απροχώρητο! Διαλαλούν περίτρανα τις αξιώσεις τους και με το θράσος που τους χαρακτηρίζει, προβαίνουν σε σαφώς παράνομες ενέργειες αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας!
 
Η τακτική της υποχωρητικότητας και της ανοχής από μέρους μας, φαίνεται ότι δεν αποδίδει. Πέραν τούτου, ενέργειες σωστές στην διπλωματική οδό, βρίσκουν αντίδραση εκ των έσω, για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους (αλήθεια πόσο γελοίο ακούγεται αυτό!)
Πως θα φαίνονταν στους «άσπονδους» φίλους μας αν αλλάζαμε τακτική; Αν αφήναμε κατά μέρος το δόγμα «Δεν διεκδικούμε τίποτα»; Αν αρχίζαμε και μεις να διεκδικούμε; Την Ίμβρο, τη Τένεδο, τις χαμένες πατρίδες! Πως θα τους φαινόταν αν και μείς ταυτόχρονα με τις δικές τους παράνομες έρευνες εισερχόμασταν στα δικά τους θαλάσσια σύνορα για έρευνα ή ότι άλλο! Πως θα τους φαινόταν αν παραβιάζαμε καθημερινά τα εναέρια σύνορά τους! Μήπως πρέπει να το κάνουμε; Γεγονός είναι, και δεν χωρά αμφισβήτηση, ότι είμαστε μόνοι μας! Η Ευρωπαϊκή Ένωση πλην κάποιων εξαιρέσεων, κωφεύει! Οι ΗΠΑ τους χαϊδεύουν! Οι Ρώσοι δεν ξεκαθαρίζουν! Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε διάλογο!!!
Να πάμε σε διάλογο, αλλά γιατί;
Όλοι ξέρουν ότι ο διάλογος οδηγεί σε αμοιβαίες υποχωρήσεις! Εμείς σε τι θα υποχωρήσουμε; Τι σκοπεύουμε να παραδώσουμε;
Άλλες γκρίζες ζώνες δεν θα ανεχθεί ο λαός! Το Καστελόριζο ΔΕΝ είναι μακριά! Και η υφαλοκρηπίδα μας δεν χωρά αμφισβητήσεις!
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Για να έχουμε να λέμε ότι σε κάτι υποχωρήσαμε! Γιατί οι Τούρκοι, αν υποχωρήσουν (πράγμα απίθανο), μόνο από κάποιες διεκδικήσεις τους θα υποχωρήσουν!
Εμείς;;;
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Αύγουστος, 2020, 8:12 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr