Το εντυπωσιακό lifting από το Δήμο Καστοριάς στις δημόσιες τουαλέτες

Δ.Τ – Καμία σχέση με την αποκρουστική εικόνα που είχαν πριν από λίγο καιρό παρουσιάζουν από χθες οι δημόσιες τουαλέτες του πάρκινγκ της νότιας παραλίας Καστοριάς.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό, έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επισκευές και παρεμβάσεις από το Δήμο Καστοριάς, με τις εικόνες να μη θυμίζουν σε τίποτα τη θλιβερή κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει και συναντούσαν κάτοικοι και επισκέπτες, τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, επισκευάστηκαν και καθαρίστηκαν και οι δημόσιες τουαλέτες στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ενώ ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλους αντίστοιχους χώρους.

Η δημοτική αρχή, με τις αρμόδιες υπηρεσίες, καταβάλλει καθημερινά μία τεράστια προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, με στόχο την καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Θα πρέπει όμως και όλοι οι πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια για τη διατήρηση καθαρών, ευπρεπών και αξιοπρεπών κοινόχρηστων χώρων, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τα “αυτονόητα”, πράξη.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2020, 5:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr