Μήνυμα για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2020

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλήνιων εξετάσεων. Στους επιτυχόντες εύχομαι από καρδιάς καλή πρόοδο και καλές σπουδές. Η επιτυχία σας σήμερα βασίστηκε σε κόπους χρόνων και επισφραγίστηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και εύχομαι οι γνώσεις, τα εφόδια και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε να σας οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σας, για την επαγγελματική σας προοπτική αλλά και για να είσαστε χρήσιμοι και άξιοι πολίτες της κοινωνίας.

Σε όλους τους μαθητές που παρά την προσπάθειά τους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι αυτή η εμπειρία να είναι το εφαλτήριο που θα σας δώσει δύναμη να πετύχετε τον επόμενο στόχο σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που η ζωή επιφυλάσσει και κυνηγήστε τα όνειρά σας με πείσμα, αποφασιστικότητα και θέληση.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους γονείς και εκπαιδευτικούς που υπήρξαν συνοδοιπόροι, σύμβουλοι και αρωγοί των παιδιών μας σε αυτή την προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους τους νέους και τις νέες μας καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή σας.

 

 

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2020, 9:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr