«Δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις κεραιών της Ραδιολέσχης Καστοριάς»

Δ.Τ – Ανακοινώνεται από την Ραδιολέσχη Καστοριάς SZ2RCK, ότι την εβδομάδα μετά το Δεκαπενταύγουστο, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας, ο πυλώνας της κεραίας βραχέων και η κεραία στην οροφή των γραφείων του Συλλόγου μας, απέναντι από το Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο (Δη.Να.Κ), υπέστη πτώση και εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Προ ολίγων ημερών (23/08/2020), έγινε προσπάθεια, από μέλη του Συλλόγου μας, επιδιόρθωσης των βλαβών και τοποθέτησης του πληγέντος κεραιοσυστήματος στην αρχική του θέση. Διαπιστώθηκε όμως, ότι η ανωτέρω κατασκευή κατέρρευσε λόγω δολιοφθοράς στα συρματόσχοινα συγκράτησης του πυλώνα. Ο δε πρόεδρος του Συλλόγου μας, κος. Φώτιος Πρασσάς SV2BXZ, σε επιτόπια αυτοψία στις 25/08/2020, εντόπισε πέντε άτομα, ηλικίας 13 έως 15 ετών, να αφαιρούν τα σχοινιά από τις εγκαταστάσεις του πυλώνα.

Δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια: α. στερεί την περιοχή μας από τηλεπικοινωνιακή πρόσβαση και κάλυψη, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, την οποία παρέχει η Ραδιολέσχη Καστοριάς, ως μέλος της Πολιτικής Προστασίας και β. επιφέρει οικονομική ζημία στον Σύλλογο μας, καθώς τα κεραιοσυστήματα αυτά έχουν υψηλό κόστος, η Ραδιολέσχη Καστοριάς SZ2RCK, γνωρίζοντας τα στοιχεία των παραβατών, θα ενημερώσει την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, με το αίτημα της αποζημιώσεως της προκληθείσης φθοράς και της απόδοσης ευθυνών στα εμπλεκόμενα άτομα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

                                  

                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

 

   Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

 

Φώτιος Πρασσάς                                                     Πασχάλης Παπαδημητρίου

     SV2BXZ                                                                          SY2CDR

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Αύγουστος, 2020, 6:32 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr