Ένα e-pass για όλα τα διόδια από τον Νοέμβριο!

Επιτέλους και κάλλιο παρά παρά ποτέ! Από τον προσεχή Νοέμβριο, οι οδηγοί που έχουν e-pass (πομποδέκτες) θα μπορούν να περνούν από όλα τα διόδια της χώρας, ανεξάρτητα ποια εταιρία τα διαχειρίζεται.

Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια… φαγούρας ανάμεσα στους παραχωρησιούχους τίθεται σε λειτουργία η πολυαναμενόμενη διαλειτουργικότητα. Το πότε ακριβώς θα μπορούν οι οδηγοί και κάτοχοι e-pass να περνούν από όλα τα διόδια της χώρας, δεν έχει καθοριστεί.

Η Hellastron, το συλλογικό όργανο των εταιριών που διαχειρίζονται διόδια, συμφώνησε με τα μέλη της και το υπουργείο Υποδομών για την έναρξη της διαλειτουργικότητας σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Το πρόβλημα που υπήρξε και η διασύνδεση δεν ήταν δυνατή ήταν το ύψος του κομίστρου που θα παρακρατεί κάθε εταιρία. Η συμφωνία προβλέπει πως θα είναι κάτω από το 2%. Όταν δηλαδή ένας οδηγός χρησιμοποιεί το e-pass μιας εταιρίας για να περάσει τα διόδια μιας άλλης, η πρώτη θα κρατάει το ποσοστό και θα γίνει το υπόλοιπο κόμιστρο στη δεύτερη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Σεπτέμβριος, 2020, 11:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr