Αναβάλλεται το Fur Shopping Festival

Αγαπητοί Εκθέτες,
Έπειτα από πολλές συζητήσεις και με λύπη, λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα μέτρα πρόληψης για τη διασπορά του COVID-19, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη αναβολή και του εκθεσιακού γεγονότος Fur Shopping Festival για τα τέλη της χρονιάς.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» κατέβαλε όλες τις δυνατές προσπάθειες για την διεξαγωγή του εκθεσιακού γεγονότος με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, μέσα από τη θωράκιση των εγκαταστάσεων με μέτρα προστασίας και την ANTI-COVID πιστοποίησή του.

Όμως, παρά το γεγονός ότι από 7/9 κατέστη δυνατή η έλευση των εμπορικών επισκεπτών από τη Ρωσία, μέσα στο δύσκολο τοπίο που έχει διαμορφωθεί, το 5ο Fur Shopping Festival αναβάλλεται σε αναμονή της άρσης της απόφασης της κυβέρνησης για αναστολή της διοργάνωσης όλων των εμπορικών εκθέσεων.

Η προετοιμασία της διοργάνωσης για την επιτυχή υλοποίησή της θα συνεχιστεί, και οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από το ισχύον πλαίσιο απαγόρευσης εμπορικών και λοιπών εκδηλώσεων.

Εκ της Διοικήσεως

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Σεπτέμβριος, 2020, 3:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr