ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΖΗΣΗ. ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προς το τέλος της συνεδρίασης ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ζήσης του συνδυασμού 9ΕΝΑ, σε ερώτηση έφερε ένα θέμα που ξάφνιασε την πλειοψηφία και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο αγροτικών θεμάτων Αλέξανδρο Τσα’ι’ρίδη. Ο κ. Ζήσης ζήτησε να μάθει τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος

ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων,αποζημιώσεις,οι μεγάλες αλλαγές στις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών,νέος τρόπος ασφάλισης ζωικού και φυτικού κεφαλαίου. Την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος έβαζε αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα η ομάδα Χατζησυμεωνίδη σχεδόν είχε εξαφανισθεί από το συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή ήταν ανέτοιμη να απαντήσει δηλώνοντας πως θα απαντήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμος ξέχασε όλα αυτά που έχει υποσχεθεί στον αγροτικό κόσμο, γραφεία, ενέργειες και άλλα πολλά.

Ο κ. Δήμαρχος είναι καλό να βάλει μια σειρά σε όλα αυτά τα αγροτικά θέματα διότι ξέχασε ότι ο δήμος δεν είναι μόνο η πόλη της Καστοριάς.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Aobcgt3syI[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2011, 8:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr