Τζηκαλάγιας ΄΄ Όλοι οι ΚΑΔ του κλάδου της γουνοποιίας μπαίνουν στις κυβερνητικές ΚΥΑ για χρηματοδότηση παροχές, ΑΜΕΣΗ ρευστότητα ΄΄Νέα σοβαρή θετική εξέλιξη μετά την πίεση Τζηκαλάγια προς τα αρμόδια υπουργεία

Δ.Τ -Ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Θεόδωρο Σκυλακάκη. Μετά από ουσιαστική διαλογική συζήτηση ανακοινώνεται:

  α) στην επόμενη ΚΥΑ του Σεπτεμβρίου θα συμπεριλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι ΚΑΔ που αφορούν την γούνα  και

β) και κυριότερο  στην επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ που έρχεται, θα περιλαμβάνονται ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ  ΟΛΟΙ οι ΚΑΔ της γουνοποιΐας.Αυτό θα δώσει ρευστότητα άμεση στις επιχειρήσεις με τους πολύ χαμηλούς τζίρους που εμφάνισαν έως και Αύγουστο 2020.

  Με συστηματική δουλιά,οργάνωση και δυναμισμό ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΜΕ προβλήματα.Ευχαριστώ για την συνεργασία όλους τους φορείς της γούνας.

   Ε π ι π ρ ό σ θ ε τ α  επισημαίνεται πως η αξία των ανωτέρω επιτευχθέντων είναι μεγαλύτερη γιατί:

1)αφορά και την διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων του Αυγούστου με προοπτική επέκτασης έως το τέλος του ’20 ,όπως με τον τουριστικό κλάδο και

β)β α σ ι κ ό τ α τ ο αφορά όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως α ρ ι θ μ ο ύ  εργαζομένων ακόμη και τις α τ ο μ ι κ έ ς-μονοπρόσωπες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2020, 10:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr