ΑΛΒΑΝΟΥ & ΚΑΠΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

» Ενοχλημένος ο Χατζησυμεωνίδης »

Η απόφαση του δήμου Καστοριάς είναι να πάνε οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ ( 15 περίπου άτομα) και να εγκατασταθούν στο νέο δημαρχείο της Μεσοποταμίας.

Χθες κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου η ομάδα Χατζησυμεωνίδη είχε και πα΄λι διαρροές, με επιχειρήματα για το όλο θέμα. Σε ρεπορτάζ αναλυτικό θα δείτε και τις θέσεις των υπολοίπων συμβούλων.

Αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή μιας και λογαριασμούς πληρώνει σχεδόν μόνο η πόλη, που σημαίνει πως απλά μας οδηγούν όλους στην Μεσοποταμία. Οι υπόλοιπες περιοχές του νέου δήμου δεν επηρεάζονται μιας και θα πληρώνουν όπως πλήρωναν μέχρι σήμερα. Άρα, απλά μετακινούν δεκάδες πολίτες από το κέντρο της πόλης. Για όποια διαφορά η και ενημέρωση από την ΔΕΥΑΚ θα πρέπει μετά την εισήγηση Χατζησυμεωνίδη ( Παρχαρίδη) να πηγαίνουν οι πάντες Μεσοποταμία.

Δείτε στο video του alphafm.gr την τοποθέτηση της Ι.Αλβανού:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3aQ0XVyrbFo[/youtube]

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2011, 10:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr