Σε ετοιμότητα τα Σχολεία στο Δήμο Καστοριάς. Η εκπαιδευτική κοινότητα θα βρίσκεται σε ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον.

Τη Δευτέρα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν μεριμνήσει ώστε να μη λείψει τίποτε από τις σχολικές μονάδες σε κάθε δημοτική ενότητα.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρο Μαρδίρη, πραγματοποίησε συνάντηση με τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Καστοριάς, συζητώντας για όλα τα σχετικά ζητήματα, ενόψει μίας ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, όπου απαιτείται απ’ όλους αυξημένη προσοχή και τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ο Δήμος Καστοριάς, όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει φροντίσει, μέσω των αρμόδιων Αντιδημαρχιών και των Σχολικών Επιτροπών για να γίνουν κάθε είδους παρεμβάσεις και εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σχολικών μονάδων, εφοδιασμός με αναγκαίο και χρήσιμο υγειονομικό υλικό, καθώς επίσης να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες στο προσωπικό καθαριότητας και στους σχολικούς τροχονόμους.

Σημειώνεται ότι μόλις χθες το μεσημέρι έφτασαν από την ΚΕΔΕ οι πρώτες ποσότητες από τις προστατευτικές μάσκες και τα ειδικά παγουράκια, γεγονός που αναγκάζει το υπαλληλικό προσωπικό να εργάζεται πυρετωδώς, ακόμη κι αυτή τη στιγμή, για τη διαλογή και κατανομή τους, ώστε να παραληφθούν εγκαίρως απ’ όλα τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς.

Η δημοτική αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, όπως ακριβώς συνέβη με την επανέναρξη των σχολείων τον περασμένο Μάιο, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα στο Δήμο Καστοριάς να βρίσκεται και να λειτουργεί σε ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον.

Ευχές για καλή και ασφαλή σχολική χρονιά!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2020, 11:19 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr