Ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Γ.Κορεντσίδης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Γιάννης Κορεντσίδης – ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καστοριάς

Δ.Τ – Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκινά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σας στέλνω τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου για μία δημιουργική, αποδοτική και ασφαλή εκπαιδευτική χρονιά, τις οποίες παρακαλώ πολύ να μεταφέρετε σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές και μαθήτριες της περιοχής μας.

Η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, θα κάνει ότι είναι δυνατόν, όπως ακριβώς συνέβη με την επανέναρξη των σχολείων τον περασμένο Μάιο, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα με εργασίες και παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα στο Δήμο Καστοριάς να βρίσκεται και να λειτουργεί σε ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον.

Γιάννης Κορεντσίδης

Δήμαρχος Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2020, 10:34 πμ. στις Κατηγορίες Χωρίς κατηγορία. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr