΄΄ Ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Καστοριάς για τις προσωπικές του παρεμβάσεις και το ενδιαφέρον του. Ζητήματα χρόνων λύθηκαν σε λίγους μήνες. !!! ΄΄

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΗΣΟΥ :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών κατορθώσαμε και αλλάξαμε εντελώς τη μορφή του σχολικού κτιρίου, κάνοντάς το πιο λειτουργικό και καλαίσθητο. Συγκεκριμένα
1. Έγινε επιτέλους η αίθουσα υπολογιστών.
2. Τσιμεντοστρώθηκε η βόρεια πλευρά του κτιρίου
3. Αλλάχτηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες.
4. Βάφτηκε εωτερικά όλο το κτίριο.
Για όλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ορισμένους ανθρώπους που κοπίασαν για το όλο εγχείρημα.
1. Πρώτα από όλους το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Είναι πραγματικά ευλογία για εμένα να συνεργάζομαι με αυτούς τους γονείς. Συνέβαλαν τόσο με προσωπικη παρουσία όσο και οικονομικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
2. Όλους τους γονείς για την οικονομική τους συμβολή στην εξέυρεση συνεργείου καθαρισμου του σχολείου και στην προσωπική παρουσία όσων από αυτούς μπόρεσαν.
3. Προσωπικά τον Δήμαρχο Καστοριάς για τις προσωπικές του παρεμβάσεις και το ενδιαφέρον του. Ζητήματα χρόνων λύθηκαν σε λιγους μήνες. !!!
4. Τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας του Δήμου κο Δημήτρη Στυλιάδη, στον οποίο οφείλουμε τα μέγιστα για το αποτέλεσμα που βλέπουμε. Παρόλες τις εντάσεις , το άγχος και την αγωνία κατόρθωσε και βρήκε λύσεις για όλα.
5. Τον πρόεδρο τη τοπικής κοινότητας κο Δημήτρη Γουγούση που πάντα είναι δίπλα μας.
Ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να προγραμματίζουμε και ενίοτε να γινόμαστε…ενοχλητικοί.
Με τιμή
Ο Διευθυντής
Ιωάννης Β. Πάτρας
 
 Πηγή  Facebook
 
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2020, 4:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr