Αντιδράσεις και σχόλια για τον Σταυρό στο ΄΄Μαύρο Βουνό ΄΄ σχόλια από τον Σάκη Αθανασίου

 

Ο κ. Σάκης Αθανασίου έγραψε  :

Αγαπητέ συμπολίτη Εβάγγελε, επειδή δεν είμαι από τους Χριστιανούς που γυρίζουν εύκολα το άλλο μάγουλο βεβαίως θα σου απαντήσω. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι η ψύχραιμη ματιά στην σύνοψή σου έχει αφήσει πολλά πράγματα έξω από τον καμβά.

Πχ, εδώ και δεκαετίες υπάρχουν κατασκευές στο Μαύρο Βουνό που μάλλον τότε δεν σε ενοχλουσαν στο όλο τοπίο, μάλιστα και μια σαράντα μέτρων πρόσφατη κατασκευή , που ούτε καν την αντηληφθηκες, παρά μόνο επικεντρωθηκες στον Σταυρό και προσπάθησες αποτυχημένα να τον περιγράψεις, μετά όταν ανάβει ο Σταύρος είναι νύχτα, πως καταφέρνεις να δεις το τοπίο; μου είναι αδιανόητο. Όπως και να έχει ναι ο Σταύρος φωτίζει και φωτίζει δυνατά, σε άλλους φωτίζει στις καρδιές, και άλλοι που δεν έχουν θρησκευτικά αισθήματα το βλέπουν σαν ένα απλό φωτιστικό (λαμπατέρ). Ε, αυτοί που το βλέπουν σαν λαμπατέρ θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως σημείο αναφοράς γεωγραφικού προσανατολισμού, δεν είναι κακό.

Τώρα στο κομμάτι του τουρισμού εκτός των άλλων που είναι πάρα πολλά, η πόλη μας, αλλά και όλος ο Νομός έχουν το βυζαντινό χαρακτήρα, ο Σταύρος το σηματοδοτεί νομίζω.

Στο θρησκευτικό θέμα δεν θα αναφερθώ γιατί δεν χρειάζονται σχόλια αυτά που γράφεις από εμένα τουλάχιστον, γιατί είναι η προσωπική σου γνώμη και δεν θα προσπαθήσω καν να σου την αλλάξω.

Στο νομικό πλαίσιο,γενικά με αντιγράφεις.

Τώρα στο κομμάτι του Συλλόγου που εκπροσωπώ είσαι βαθιά νυχτωμενος γιατί από εκεί ψηλά που ησουν εάν ησουν , και εσκυβες το κεφάλι θα έβλεπες από κάτω έναν χώρο νεοφυτεμένο και διαμορφωμένο που έγινε από τον σύλλογό μας. Εάν ενδιαφέρεσαι για τις δράσεις του συλλόγου που εκπροσωπώ… πληροφορίες στην fb του συλλόγου. Α …ο Πύργος του Άιφελ είναι σκαλωσιά;

Πηγή : facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2020, 10:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr