Ο σημαντικός ρόλος του Νοσηλευτή!

 

Το επάγγελμα του νοσηλευτή απαιτεί διανοητική, συναισθηματική και φυσική προσπάθεια από τον ειδικό, του οποίου κύρια υποχρέωση είναι η ικανοποίηση των αναγκών του αρρώστου, η φυσική του φροντίδα και η ψυχολογική υποστήριξη. Η επιτυχής άσκηση του επαγγέλματος απαιτεί γνωστικές τεχνικές και δεξιότητες, αφού προϋποθέτει την αλληλεπίδραση με τον ασθενή, με αποτέλεσμα η ποιότητα του νοσηλευτικού έργου να επηρεάζει καταλυτικά το επίπεδο στελέχωσης και τις γενικότερες συνθήκες εργασίας του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο βασικότερος δείκτης που χαρακτηρίζει την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας σχετίζεται με την ποσοτική και ποιοτική σύνθεση του νοσηλευτικού προσωπικού. Η ποσοτική σύνθεση προσδιορίζεται από τον δείκτη αντιστοιχίας νοσηλευτή προς τους ασθενείς και η ποιοτική από το επίπεδο εκπαίδευσης, αντίστοιχα. Η αξια όμως του επαγγέλματος του νοσηλευτή έγκειται στο γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα με τις κατάλληλες νοσηλευτικές παρεμβάσεις να ελαχιστοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες για τη ζωή του ασθενούς, παρέχοντας έτσι υψηλό επίπεδο νοσηλευτικής φροντίδας.

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με 50 χρόνια παράδοση, προσφέρει ένα άρτια σχεδιασμένο ακαδημαϊκό & επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται σε εργαστήρια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό εντός της σχολής, αλλά και σε συνεργαζόμενες κλινικές, νοσοκομεία και επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο χώρο της Υγείας.

Σπούδασε την εξέλιξή σου, επιλέγοντας μία από τις 14 ειδικότητες του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

| Euromedica, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης | Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνών Ν. Θεσσαλονίκης | Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ | NewDent |

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 281 282 | info@paster.gr  | www.paster.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2020, 8:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr