Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για την πορεία της χώρας στο μέτωπο του Covid-19 – Άρθρο του Ζήση Τζηκαλάγια

Η Υγειονομική κρίση, προφανώς έχει επηρεάσει τις ζωές όλων των πολιτών και την καθημερινότητα μας. Η ομολογουμένως εξαιρετική διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας ,που περιελάμβανε και την επώδυνη μεν αλλά αναγκαία δε αναστολή των οικονομικών δραστηριοτήτων(lockdown), απέτρεψε τα χειρότερα που είδαμε σε άλλα κράτη.

Η έξαρση του κορωνοϊού ,όπως διαφαινόταν για αυτήν την περίοδο, είναι πλέον γεγονός. Αυτό το διάστημα είναι το πλέον κρίσιμο για την πορεία που θα έχει η Ελλάδα στην μάχη αυτή, η οποία μάχη πρέπει να κερδηθεί ,χωρίς να χρειαστεί αναγκαστικά να παρθούν μέτρα ,που θα πάγωναν πάλι την οικονομική ζωή του τόπου.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα δεδομένα, καλώ όλους τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση τον επόμενο καιρό, ιδίως τους ηλικιωμένους και όσους έχουν κάποιο χρόνιο νόσημα να είναι διπλά προσεκτικοί. Εφιστώ την προσοχή στην τήρηση των μέτρων, ακόμη και από αυτούς που έχουν τις όποιες επιφυλάξεις, καθώς δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς.

Ως Ιατρός αλλά και ως πολιτικός λέω και έλεγα πάντα ,πως προέχει η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής.

Σε όσους πάλι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που κρύβει η Υγειονομική κρίση αλλά ανησυχούν για την πορεία της Οικονομίας, τους συνιστώ να είναι τριπλά προσεκτικοί διότι δεν αντέχει η Ελλάδα ένα νέο ευρύτερο LockDown, πόσο μάλλον η ιδιαίτερη Πατρίδα μου η Καστοριά…

Άρθρο του βουλευτή ΝΔ στα https://www.parapolitika.gr/
*O Ζήσης Τζηκαλάγιας είναι Γατρός-Πνευμονολόγος και Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2020, 7:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr