«Κάτω από τη μάσκα, τραγουδάμε»

Δ.Τ – Οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Καστοριάς επειδή πιστεύουμε ότι οι μεγαλύτερες μάχες δίνονται με ανοιχτά σχολεία και έχοντας τη συμπαράσταση των γονέων και των καθηγητών μας, απευθυνόμαστε στις αρχές του τόπου μας και στο ΥΠΑΙΘ και ζητούμε ν΄ ακουστεί το τραγούδι μας κάτω από τη μάσκα!

Ζητούμε:

 • Πρόσληψη καθηγητών μουσικής και μουσικών οργάνων άμεσα.
 • Προσλήψεις περισσότερων καθηγητών την εποχή της πανδημίας  για να λειτουργούν τμήματα 15 μαθητών και να γίνονται με ασφάλεια τα μαθήματα.
 • Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων.
 • Παρεμβάσεις στο κτίριο του σχολείου μας για την κατασκευή στούντιο για τα μουσικά όργανα και στον εξωτερικό προαύλιο χώρο: μπασκέτα, κιόσκι.
 • Περισσότερα λεωφορεία για τη μεταφορά μας προς και από το σχολείο μας για να μη συνωστιζόμαστε.
 • Όχι «εκπτώσεις» στην Παιδεία! Περισσότερα λεφτά στα σχολεία μας για μια εκπαίδευση σύγχρονη, όπου η κατάκτηση της γνώσης και η ανθρωπιά θα είναι τα κύρια ζητούμενα.
 • … και επειδή η Τέχνη «ενώνει» γιατί υπηρετεί τον Πολιτισμό και την Κοινωνικοποίηση, επαναφορά των καλλιτεχνικών μαθημάτων στα σχολεία.

Όλοι εμείς οι μαθητές από την προηγούμενη Άνοιξη αποδείξαμε ότι αισθανόμαστε βαριά την ατομική ευθύνη γι αυτό και εσείς θα πρέπει να αισθανθείτε τη συλλογική ευθύνη και να μας προσφέρετε καλύτερη Παιδεία για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο! Οι μαθητές όλων των Μουσικών Σχολείων της Ελλάδας, εφοδιασμένοι με τα μουσικά μας όργανα και με όχημα τη Μουσική μας θα αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2020, 11:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«Κάτω από τη μάσκα, τραγουδάμε»”

 1. Λεωνίδας Παπαδημητρίου

  Χαίρομαι ιδιαίτερα για το πρόσωπο που φανερώνουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς. Πρόσωπο ευθύνης και πολιτισμού.
  Οι αγώνες γενικά δεν ξεκινούν με καταλήψεις, που πρέπει να είναι ένα έσχατο μέσο κάθε αγώνα. Πρέπει να συγχαρώ και τα παιδιά του σχολείου αλλά και τους καθηγητές τους, ιδιαίτερα δε την διευθύντρια του σχολείου για τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο αλλά και το επίπεδο ευθύνης και πολιτισμού τους.
  Ο αγώνας που έγινε για την ίδρυση αυτού του σχολείου συνεχώς δικαιώνεται.

  Δρ Λεωνίδας Παπαδημητρίου
  πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr