Αποπληρωμή 163.000 ευρώ για μισθούς προηγούμενων ετών σε εργαζόμενους Βρεφικών Σταθμών και άλλων Δομών από το Δήμο Καστοριάς

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων βρίσκονται από χθες οι οφειλόμενοι μισθοί 19 εργαζομένων σε Βρεφικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, καθώς επίσης και υπαλληλικού προσωπικού των ΚΕΚ και του Σπηλαίου Δράκου.

Όπως σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», κ. Χρυσούλα Φιλίππου, πρόκειται για απλήρωτους μισθούς από τον Ιανουάριο του 2019, συνολικού ποσού 163.000 ευρώ, ενώ το πρόβλημα της μη εμπρόθεσμης καταβολής υπήρχε επί πολλά έτη, γεγονός που ταλαιπωρούσε τους εργαζόμενους και τους ανάγκαζε να καταφεύγουν, κατά καιρούς, σε δημόσιες καταγγελίες οι οποίες είναι σε όλους γνωστές.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του διότι αυτή η Δημοτική Αρχή μέσα σε έναν μόλις χρόνο θητείας, ξεπερνώντας αντιξοότητες και δυσλειτουργίες χρόνων έχει καταφέρει να αποπληρώσει συνολικά 257.000 ευρώ καθυστερημένους μισθούς και δεδουλευμένα προηγούμενων ετών, 37 εργαζομένων, αφού τον περασμένο μήνα είχε γίνει και η αποπληρωμή 94.000 ευρώ των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Παράλληλα τόνισε ότι, καθημερινά κάνουμε πράξη με απόλυτη προσήλωση και ακρίβεια, σε όσα είπαμε προεκλογικά. Παρά τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει και η περιοχή μας, προχωρούμε με επιμονή, συνέπεια και υπευθυνότητα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους συνδημότες μας και τον τόπο μας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2020, 9:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr