Αντιπροσωπεία του Μητρώου Στελεχών ΝΔ Καστοριάς παρέδωσε στον Ερυθρό Σταυρό τρόφιμα,ρουχισμό για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Αγνή Κανδύλη » Αντιπροσωπεία του Μητρώου Στελεχών ΝΔ Καστοριάς βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, για να παραδώσει, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν από μέλη για τους πληγέντες της Καρδίτσας.
Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, Γιατρό κύριο Συμεών Σπύρου και την εθελόντρια κυρία Ματούλα Αντωνίου, που μας υποδέχτηκαν.
Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τη σύνδεσμο ΠΕ Καστοριάς, κυρία
Κωνσταντίνα Τογκαρίδου
και τα μέλη του Μητρώου πολιτικών Στελεχών ΠΕ Καστοριάς για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.
Σήμερα παρά ποτέ είναι επιβεβλημένο να δείξουμε ανθρωπιά, να στηρίξουμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία όσους έχουν ανάγκη. Οι Καστοριανοί πάντοτε στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημα μας, με γενναιοδωρία, σε όσους έχουν ανάγκη! » 
#Μητρώο_πολιτικών_Στελεχών_ΝΔ_Δυτικής_Μακεδονίας #ΝΔ
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2020, 3:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr