Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Το “κλειδί” που εξασφαλίζει διορισμό

Όταν το δημόσιο σφραγίζει την ποιότητα, τότε η κατοχή του ECDL πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ αποτελεί απαραίτητο προσόν για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και για τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα.

Το ECDL αναγνωρίζεται επισήμως από το Ελληνικό Δημόσιο, τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και τον Α.Σ.Ε.Π. και αναφέρεται ως «έγκυρο πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής» στις προκηρύξεις των Δημόσιων Οργανισμών και του Α.Σ.Ε.Π. Στις προκηρύξεις του Α.Σ.Ε.Π. για προσλήψεις σε θέσεις φορέων του δημοσίου γίνονται αποδεκτά μόνο πιστοποιητικά που εκδίδονται από φορείς πιστοποιημένους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και μετέπειτα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης το οποίο είναι ευρέως αποδεκτό σε διεθνές επίπεδο.

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο για την για τον νομό Καστοριάς είναι το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Computer Studies By Tilemachos Information Technology Αθ. Διάκου 32 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2467024924 και Υπεύθυνος επικοινωνίας και εκπαίδευσης ο κ. Τζακόπουλος Τηλέμαχος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Οκτώβριος, 2020, 5:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr