ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ, ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Αντιπαράθεση ξέσπασε χθες μέσα στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Εμμανουηλίδης ζήτησε όπως και από τους άλλους δυο δήμους, να μπει στο συμβούλιο έκτακτο θέμα, η επιδότηση από τον αναπτυξιακό νόμο του ζωικού κεφαλαίου αλλά και τον εγκαταστάσεων. Όλα αυτά γίνονται κάπως βιαστικά ώστε να υπάρξει άμεσα και απόφαση μέχρι την Παρασκευή που είναι το περιφερειακό συμβούλιο.

Το κατεπείγον του Εμμανουηλίδη πέρασε χθες κανονικά, και ομόφωνα στον δήμο Νεστορίου, αύριο περνά από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστίδος.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης αρνήθηκε να το φέρει ως έκτακτο, για άγνωστους λόγους, παρά την έντονη κιόλας επιμονή του κ. Εμμανουηλίδη ο οποίος την Παρασκευή στο περιφερειακό συμβούλιο θα πάει δυστυχώς μόνο με τις δυο αποφάσεις Νεστορίου & Ορεστίδος.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2011, 6:50 μμ. στις Κατηγορίες ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr