Δήμος Εορδαίας : «Υποβολή πρότασης για «Προμήθεια Εξοπλισμού Μηχανημάτων για την αντιμετώπιση των Εκτάκτων Καταστάσεων Ανάγκης στο Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020»

Υποβλήθηκε  πρόταση σε συνέχεια Μελετών που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και αφορά την «Προμήθεια Εξοπλισμού για την Αντιμετώπιση καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης

Πιο αναλυτικά προβλέπει :

Α) Την προμήθεια ενός (1) Διαμορφωτή Γαιών

Β) Την Προμήθεια δύο (2) Εκσκαφέων – Φορτωτών

Προκειμένου ο Δήμος να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις Έκτακτου Ανάγκης.

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στις 594.960,00 ευρώ ,μέσα από το συγκεκριμένο έργο θα ενισχυθεί ο ήδη γηρασμένος στόλος μηχανημάτων  με σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης μηχανήματα. Έτσι ο Δήμος θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις Εκτάκτου Ανάγκης (πλημμύρες, πυρκαγιές χιονοπτώσεις, κατολισθήσεις) με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, διαμορφώνοντας ένα σύστημα αποτελεσματικής αντιμετώπισης των καταστροφικών φαινομένων για την προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος, των υποδομών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Δήμου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2020, 9:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr