Δίπλα στους μηλοπαραγωγούς ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης

 

“Δηλώνουμε τη στήριξή μας σ’ έναν δυναμικό κλάδο της περιοχής

και τη θέλησή μας για περαιτέρω ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα”

Τους μηλοπαραγωγούς Κεφαλαρίου, Τοιχιού και Πολυκάρπης, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου, Όλγα Θεοχάρη-Παπαδάμου, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της ΓΕΟΚ (Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς), όπου συγκεντρώνεται μεγάλη ποσότητα των προϊόντων προκειμένου να διοχετευτούν κατόπιν στις ελληνικές και στις ξένες αγορές.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης συνομίλησε με παραγωγούς και εργαζομένους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΓΕΟΚ, κ. Δήμο Μωϋσίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εξαιρετική πορεία της Εταιρείας τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη σημαντική θέση του Μήλου Καστοριάς στις διεθνείς αγορές.

Βρεθήκαμε στον τόπο συγκομιδής, ενός πιστοποιημένου και εξαγώγιμου προϊόντος για να δηλώσουμε τη στήριξή μας σ’ έναν δυναμικό κλάδο της περιοχής και τη θέλησή μας για περαιτέρω ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς, στηρίζουμε τον τόπο μας και την τοπική επιχειρηματικότητα”.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2020, 3:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr